Certiport - Bronze Solution Provider

Forumul inovatorilor in educatie

Stimați colegi,

Revenim cu vești bune! Anul acesta ne bucurăm să confirmăm organizarea Forumului Național al Inovatorilor în Educație - Partners in Learning 2012 în conjuncție cu Consfătuirile Naționale MECTS.

Forumul se va desfășura la Poiana Brașov in perioada 1-2 martie si va reuni învățători, profesori si directori din întreaga țară care vor discuta despre cele mai noi tendințe si abordări de folosire a tehnologiei informației în educație.

Consfătuirile Naționale MECTS organizate în parteneriat cu Microsoft Romania se vor desfășura în aceeași locație în perioada 1-3 martie.

Desfășurarea celor două evenimente în paralel va oferi tuturor participanților șansa de a interacționa în cadrul unor sesiuni comune și a expoziției de proiecte. Participanții la consfătuirile MECTS vor avea ocazia de a vizita și discuta cu cadrele didactice care vor fi selectate pentru a participa la concursul de proiecte inovatoare. Agenda evenimentului include sesiuni comune cu evenimentul CONSFATUIRI MECTS si va fi publicata pe site-ul www.eos.ro.

Organizatorii vor suporta costurile logistice si de catering pentru ambele evenimente, iar cazarea va fi asigurată doar pentru 2 nopți (29 Februarie, 1 Martie), pentru un singur cadru didactic expozant al cărui proiect (TCV) a fost selectat în expoziție și pentru directorul școlii de la care provine proiectul. Cheltuielile de deplasare sunt suportate de dvs. din resurse independente.

Avem acum plăcerea de a vă invita să participați la concursul de proiecte inovatoare TIC la clasă. Criteriile de eligibilitate a proiectelor, formatul standard de prezentare a proiectului (TCV – Turul Clasei Virtuale) și instrucțiunile specifice de transmitere a proiectelor pentru PRESELECȚIE pot fi consultate pe site-ul EOS și în comunitatea virtuală dedicată evenimentului disponibilă AICI.

Data limita pentru trimiterea în PRESELECȚIE a proiectelor este 15 februarie 2012, ora 16.00.

Formular de înscriere pentru etapa de preselecție a proiectelor

Vineri 17 februarie 2012 se publica lista proiectelor admise în preselecție. DOAR cadrele didactice care se regăsesc pe lisa publicată vor fi invitate să se înregistreze, împreună cu directorul școlii de la care provin, în sistemul oficial de înregistrare a evenimentelor comune, disponibil online, până la data de 23 februarie 2012.

Pentru informații suplimentare vă rugăm nu ezitați să ne contactați la coordonatele de mai jos.

Fundația EOS România,

Str. Treboniu Laurian, nr. 5, tel/fax: 0040 256 498172, email: office@eos.ro, www.eos.ro

Persoana de contact: Diana Gligor, tel: 0040 742 684212, email: diana.gligor@eos.ro

 

Partners in Learning 2012 - Resurse noi!

Formularul de jurizare a proiectelor poate fi descărcat AICI

Ghidul de utilizare a comunitații virtuale dedicată evenimentului este disponibil AICI

Șablonul TCV-Turul Clasei Virtuale poate fi descărcat AICI

eCentre.ro

Reţeaua de e-Centre este o alianţă naţională de centre tehnologice comunitare ...

Telecentre-Europe

Telecentre-Europe reprezintă o reţea de organizaţii care luptă pentru incluziunea digitală la nivel european ...

Certipro

Certiport este lider mondial în ceea ce privește validarea competenţelor digitale de astăzi ...