Certiport - Bronze Solution Provider

Fundația EOS împreună cu alți trei parteneri eligibili pentru proiectul E-Skills to change the life of 50+

Proiectul “E-Skills to change the life of 50+” este finanțat prin Programul Învățare pe tot parcursul vieții, proiectele Grundtvig – acțiunea Parteneriate pentru învățare. Aceste proiecte reunesc organizații și instituții din diferite țări europene cu scopul de a dezvolta abordări și instrumente inovatoare pentru educația adulților.

Partenerii implicați în proiect îți propun să faciliteze dezvoltarea de metodologii pentru motivarea adulților pentru includere digitală a persoanelor cu vârstă de peste 50 de ani din Europa.

Obiectivul proiectului este de a explora şi dezvolta metode motivaţionale şi metodologii de instruire utilizate pentru a încuraja persoanele în vârstă în accesarea tehnologiei digitale, rezultatele și experiențele participanților vor fi structurate în Ghidul pentru motivarea adulților pentru utilizarea noilor tehnologii.

Organizații implicate în proiect Peabody din Marea Britanie www.peabody.org.uk – coordonator proiect, Universitatea de Agricultură din Islanda www.lbhi.is , Fundația Dedalo Spania www.fundaciondedalo.org și Fundația EOS România.

Prima întâlnire de planificare a avut loc la Londra la sediul organizației coordonatorului de proiect la începutul anului, în perioada 16-17 ianuarie. La întâlnire au participat membrii din fiecare țară parteneră, iar pe parcursul celor două zile lucrătoare intensive, s-a lucrat la o imagine comună a procesului de dezvoltare a proiectului, a ghidului şi a unui calendar unificat, detaliat pe activități. Ghidul va fi elaborat în urma vizitelor întreprinse de către parteneri împreună cu participanții grupului țintă în țările partenere și va putea fi utilizat în toată rețeaua de centre din aceste țări și totodată în rețeaua la nivel european Telecentre Europe www.telecentre-europe.org.

Următoarea mobilitate planificată va avea loc în cursul lunii aprilie, în Spania, unde persoana responsabilă de acest proiect va însoți un grup de beneficiari.

eCentre.ro

Reţeaua de e-Centre este o alianţă naţională de centre tehnologice comunitare ...

Telecentre-Europe

Telecentre-Europe reprezintă o reţea de organizaţii care luptă pentru incluziunea digitală la nivel european ...

Certipro

Certiport este lider mondial în ceea ce privește validarea competenţelor digitale de astăzi ...