Certiport - Bronze Solution Provider

Ghid pentru persoanele în căutarea unui loc de muncă!

Ideea proiectului a rezultat din două procese interconectate. Pe de o parte, cererea tot mai mare pentru a dezvolta competenţele digitale pentru căutarea de locuri de muncă, și pe de altă parte, recunoaşterea politică a rolului pe care TIC îl joacă în ocuparea locurilor de muncă în întreaga Europă. (cf. "Noi competenţe pentru noi locuri de muncă" Comunicarea CE, 2008).

Proiectul îşi propune să sprijine îmbunătăţirea competenţelor cheie de bază pentru adulţii în scopul calificării acestora şi în vederea îmbunătăţirii şanselor de angajare, prin intermediul unei abordări alternative de învăţare (bazate pe TIC, centrate pe utilizator, interes-orientate).

Rezultatul principal al proiectului este elaborarea unui ghid cu instrumente, localizat pentru situaţia locală din ţara de origine a tuturor partenerilor Letonia, România, Belgia, Anglia şi Spania, tradus la nivel local în fiecare din aceste limbi.

Pentru cei care sunt interesaţi să utilizeze acest ghid în centrele lor de formare, biblioteci, e-centre, PAPI, îl puteţi accesa gratuit la www.keycompetences.eu/wordpress/

eCentre.ro

Reţeaua de e-Centre este o alianţă naţională de centre tehnologice comunitare ...

Telecentre-Europe

Telecentre-Europe reprezintă o reţea de organizaţii care luptă pentru incluziunea digitală la nivel european ...

Certipro

Certiport este lider mondial în ceea ce privește validarea competenţelor digitale de astăzi ...