Certiport - Bronze Solution Provider

Partenerii proiectului E-Skills to change the life of 50+ organizeaza al treilea atelier de lucru

        Fundatia EOS - Educating for an Open Society partenera in proiectul "E-Skills to change the life of 50+" finantat prin Programul Invatare pe tot parcursul vietii, Grundtvig – actiunea Parteneriate pentru invatare, va anunta ca in perioada 13-16 Noiembrie va avea loc cea de a treia mobilitate realizarea in cadrul acestui proiect.

      Activitatea se desfasoara la Londra, Marea Britanie, unde participantii seniori din Romania, Islanda, Spania si Marea Britanie,vor participa la atelierul de lucru pe tema E-Commerce și E-Governmen. Atelierul de lucru este organizat de catre coordonatorul de proiect Peabody www.peabody.org.uk/ .

Partenerii implicati in proiect isi propun sa faciliteze dezvoltarea metodologiilor pentru motivarea adultilor in vederea includerii digitala a persoanelor cu varsta de peste 50 de ani din Europa, iar in cadrul atelierelor de lucru, fiecare participant intra in contact cu noile tehnologii pentru imbunatatirea calitatii vietii lor.

Obiectivul proiectului este de a explora si dezvolta metode motivationale si metodologii de instruire utilizate pentru a incuraja persoanele in varsta in accesarea tehnologiei digitale, rezultatele si experientele participantilor vor fi structurate in Ghidul pentru motivarea adultilor pentru utilizarea noilor tehnologii.

 Organizatiile implicate in proiect Peabody din Marea Britanie www.peabody.org.uk – coordonator proiect, Universitatea de Agricultura din Islanda www.lbhi.is , Fundatia Dedalo www.fundaciondedalo.org si Fundatia EOS.

Nota: Acest proiect a fost finantat cu sprijinul Comisiei Europene. Aceasta comunicare reflecta numai punctul de vedere al autorului si Comisia nu este responsabila pentru eventuala utilizare a informatiilor pe care le contine.

eCentre.ro

Reţeaua de e-Centre este o alianţă naţională de centre tehnologice comunitare ...

Telecentre-Europe

Telecentre-Europe reprezintă o reţea de organizaţii care luptă pentru incluziunea digitală la nivel european ...

Certipro

Certiport este lider mondial în ceea ce privește validarea competenţelor digitale de astăzi ...